el[R]usso | maS][Sive Mega b0t
Broj poruka : 22 Datum upisa : 03.01.2008
| Naslov: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! Čet Jan 10, 2008 7:32 pm | |
| Ewo ovako... Mi smo imali problem sa igracem...jebo ga je net...nisto hteli da ih zavlacimo nego smo rekli da nastavimo kao sto pise u pravilima... Oni su poceli da izlaze...WTF?! E..da...u pravilima pise da ako neka ekipa ne nastavi gubi mec! - Citat :
- *ako neki igrach zbog nekih razloga ispadne sa servera u toku matcha , ima rok od 4-5 minuta da udje na server , a ako u tom roku ne dodjee, admin skida pause i mech se nastavlja sa 4 igracha
OVA DISKUSIJA TEK POCINJE!!! EDIT:Ok,Ok samo nemoj [pls] da bude povlacenja misljenja i to..."BUDIMO LJUDI STO RECE NEKO IAKO SMO SRBI" ...Molim vs budite fer...
Poslednji izmenio dana Čet Jan 10, 2008 8:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
GoxMM b0t
Broj poruka : 124 Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! Čet Jan 10, 2008 7:42 pm | |
| HM... ne mozes sam napraviti post i napisati svojoj ekipi da su dobili O tome ne odlucujes ti,nego admini i hed admin.A buduci da da smo ja i shcok bili sudije mi bi trebali da odlucimo o tome.Tako da .... ko ponudi 100000e dobio je mec Salim se...200000 Kad odlucimo javicemo vam.A to ce biti u roku od 5 sati... I brisi tu sliku.Jos jednom okaci nesto sto sam ja rekao i dobices ban!Obrisi sliku! | |
|
Krca^^ Web Master & Server Administrator
Broj poruka : 112 Godina : 29 Location : Sombor Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! Čet Jan 10, 2008 10:41 pm | |
| - Citat :
- *ako neki igrach zbog nekih razloga ispadne sa servera u toku matcha , ima rok od 4-5 minuta da udje na server , a ako u tom roku ne dodjee, admin skida pause i mech se nastavlja sa 4 igracha
Momam ovo su pravila za ligu!!! A za obican mec! tj izazov nevaze ta pravila! Kakvi ste vi botovi jel vam ovo 1 cw koji ste igrali!?? Brate Dobili smo vas 15:4 bilo u dd2 igrac izasao mi cekali a vaseg igraca nije bilo i mi otsili!!! Tako da HsA dobiooo!!! | |
|
| Naslov: Re: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! Čet Jan 10, 2008 10:49 pm | |
| ALO SOMINO OVO I JESTE BIO MEC ZA LIGU! | |
|
Krca^^ Web Master & Server Administrator
Broj poruka : 112 Godina : 29 Location : Sombor Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! Čet Jan 10, 2008 11:00 pm | |
| Ne ! Nego Revans! Onako ! Sam Reako da nece biti za ligu!!! Hahahahha Lol Stvarno si BOT!!! | |
|
| Naslov: Re: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! Pet Jan 11, 2008 12:46 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: MASSIVE DOBILI MEC PROTIV HSA! | |
| |
|